Onlangs vertelde ik tegen iemand hoe ik het gevoel heb dat ik 2 levens heb geleefd. Als kind heb je geen invloed op de keuzes die je omgeving maakt, maar die keuzes bepalen wel onze latere levensloop.

Op jonge leeftijd ben ik, door de scheiding van mijn ouders, de band met mijn papa verloren. Als die er al was…

Identiteitscrisis, daddy issues en extreme kwaadheid

Jaren later keerde alles wat er toen gebeurd was als een boomerang terug in mijn gezicht. Een combinatie van een identiteitscrisis, daddy issues en extreme kwaadheid zorgden ervoor dat ik onhandelbaar was geworden. Ik zocht een schuldige waardoor het thuis minder en minder gezellig werd.

Op 13 jarige leeftijd, na het overlijden van mijn stiefvader, kwam mijn vader terug in the picture en ben ik thuis vertrokken… Iets met issues en daddy…

Het stadsleven en zijn afwezigheid in mijn opvoeding zorgen ervoor dat ik op straat begon te lopen en dingen te doen die ik niet moest doen. Daardoor werd ik meer dan eens de deur gewezen.

Ik visualiseerde me mijn droomleven

Op 17 jarige leeftijd nam ik de beslissing om het anders te gaan doen en begon bewuste keuzes te maken. Ik begon na te denken wat ik écht wou en niet wou en visualiseerde me mijn droomleven.

Mijn droom, die volgens velen onbereikbaar was, is werkelijkheid geworden. Ik geloof dat van waar je ook komt, welke naam je ook draagt, welke geaardheid of godsdienst je ook hebt; dromen is voor iedereen! In 2016 richtte ik Estate Of Mind Real estate agents op, hét vastgoedkantoor dat zich onderscheidt door de liefde voor wat we doen. Alles wat ik in dit leven onderneem doe ik met passie, enthousiasme én het allerbelangrijkste met heel mijn hart.

Littekens ambassadeur

Ambassadeur worden van Littekens? Ja, ja, ja! Iedereen draagt littekens met zich mee. Rijk, arm, groot, klein, wit, zwart, …

Ik vind het zo belangrijk dat jongeren beseffen dat ze foute keuzes kunnen maken, maar dat die keuzes hun niet noodzakelijk moeten blijven achtervolgen.

Het is ook van cruciaal belang nooit te vergeten van waar we komen en daar ook trots op te zijn. De littekens maken ons tot de mooie persoon die we vandaag zijn!

Volg Hadisa via @HadisaSuleyman

(Visited 510 times, 1 visits today)

Zelf een story die je wil delen?

Contacteer ons

Steun ons

Word partner
Close