Vind werk

Je wil een job maar je vindt er geen

We zijn ervan overtuigd dat zinvol werk een manier is om je leven terug op de rails te krijgen en stabiliteit te vinden na een chaotische periode. Een job zorgt ervoor dat je kan werken aan je zelfstandigheid en eigenwaarde. Omdat je centen verdient, interessante mensen leert kennen en mogelijkheden krijgt, die er anders niet zijn.

Littekens en Jobroad ivzw helpen zoeken

Soms maakt de shit die je hebt meegemaakt de zoektocht niet gemakkelijker. Of je hebt gewoon geen idee waar je moet beginnen zoeken. Daarom heeft Littekens een partnership afgesloten met Jobroad ivzw, een organisatie die je persoonlijk kan begeleiden in die zoektocht naar passend werk.

Samen hebben we een netwerk uitgebouwd met bedrijven die oog hebben voor wat jij kan en voor wat jij graag wil (kunnen). Ze willen graag met je samenwerken, ook al kan je geen cv voorleggen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Littekens maakt een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Jobroad ivzw. Samen met je jobcoach daar zal je de mogelijkheden overlopen en concrete stappen zetten naar een match met een bedrijf dat jou nodig heeft.

(Visited 1.074 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close