Stories

You live, you struggle, you learn. And then you rise. Hoe krijg je je leven back on track na een verblijf in de gevangenis of psychiatrie? Hoe wandel je door het leven als je een been verliest? Hoe geloof je in je kansen weer als je nooit gelijke kansen hebt gekregen? Laat je inspireren door onze Real Life Stories. Stuk voor stuk heftige, rauwe verhalen over een zoektocht naar balans en hoe je weer op je poten belandt na een (zoveelste) crash.

stories

Nick De Ridder

Nick groeide op in verschillende instellingen, kende geen ouderliefde en zat 9 jaar in de gevangenis. Zijn wilskracht en aanpassingsvermogen zorgde ervoor dat hij nu een eigen gezin heeft en bouwt aan een VZW die jongeren uit de (bijzondere) jeugdzorg begeleidt naar de samenleving.

Read More

stories

Denis Colle

Denis verloor in een verkeersongeluk zijn onderbeen. Zijn jongensdroom werd werkelijkheid door zijn positieve ingesteldheid.

Read More

stories

Rebekka Royes

De afwezigheid van haar vader zorgde voor een turbulente jeugd. Vanuit de strijd om (h)erkenning worstelde zich door slechte gevoelens, racisme en een eetprobleem.

Read More

stories

Sam Carton

Sam vocht 9 jaar tegen een agressieve vorm van CRPS. Jaren werden gevuld met ziekenhuis- en revalidatieopnames. Door de pijn werd er uiteindelijk beslist om haar been te amputeren.

Read More

stories

Saymour Lincoln

Saymour belandde in een psychose door onbewuste aanraking met drugs. Het zorgde voor een gigantische rollercoaster in zijn leven.

Read More

stories

Serdi Alici

Ik ben Serdi en ben als jongste opgegroeid in een gezin met 6 kinderen. Mijn ouders stierven in een auto-ongeluk in Turkije toen ik 6 jaar was. Ik zat toen het accident gebeurde op de schoot van mijn mama. Beatboxen en toneel redden mijn leven.

Read More

stories

Hadisa Suleyman

Een combinatie van een identiteitscrisis, daddy issues en extreme kwaadheid zorgden ervoor dat ik onhandelbaar was geworden.

Read More
Close