Stories

You live, you struggle, you learn. And then you rise. Hoe krijg je je leven back on track na een verblijf in de gevangenis of psychiatrie? Hoe wandel je door het leven als je een been verliest? Hoe geloof je in je kansen weer als je nooit gelijke kansen hebt gekregen? Laat je inspireren door onze Real Life Stories. Stuk voor stuk heftige, rauwe verhalen over een zoektocht naar balans en hoe je weer op je poten belandt na een (zoveelste) crash.

stories

Svenja Lia

Svenja vertelt over het feit dat ze omringd wordt met mensen die steeds beslissingen nemen in haar plaats omwille van haar dwerggroei.

Read More

stories

Bettina Ghijs

Bettina lijdt aan een ongeneeslijke ziekte. Doorzettingsvermogen én de hulp van een psycholoog, helpen haar opnieuw positief in het leven te staan.

Read More

stories

Letterfretter Mike

Mike had alles behalve een zorgeloze jeugd. Naast seksueel misbruik op jonge leeftijd, onderging hij ook vele pesterijen.

Read More

stories

Josefien Cornette

Josefien schreef een boek over haar leven met een fysieke beperking en het overlijden van haar lief.

Read More

stories

Sarah Matthys

Sarah vond haar papa met een hersenbloeding in de douche toen ze 19 jaar was. Enkele dagen later moet ze hem voorgoed afgeven.

Read More

stories

Kato Marynissen

Kato vocht tegen een eetstoornis en deelt haar verhaal nu via Littekens en in haar boek.

Read More

stories

Maarten Coosemans

Maarten viel op 22-jarige leeftijd van 9 verdiepingen hoog. Hij staat voor een zeer impactvolle beslissing: de amputatie van beide voeten.

Read More

stories

Jade

Jade, 25 jaar, vertelt op een anonieme manier haar verhaal over haar jeugd die getekend was door trauma, angst, misbruik en zichzelf verliezen. Op een bepaald ogenblik vond ze, met vallen en opstaan, toch de moed om te kiezen voor zichzelf en haar toekomst.

Read More

stories

Samuel

Samuel rolde in het drugsmilieu en was naast verslaafd ook een drugsdealer. Na 6 maanden gevangenisstraf, gaf zijn werkgever hem een tweede kans.

Read More

stories

Sem Lannau

Sem werd sterk christelijk opgevoed en grootgebracht met de traditionele gedachtegang rond mannen en vrouwen. Op 24 jarige leeftijd onderging die een borstverwijdering. Op die manier koos Sem 100% voor zichzelf.

Read More
Close