Zaterdag 6 november hadden we onze eerste samenkomst in het Keizerpark. Samen skaten, basketten en wat praten. Enkele mensen vertelden voor de camera wat Littekens voor hen betekent.

Bekijk de volledige aftermovie

Bekijk wat “Littekens” voor mensen uit de community betekent

Hannah

Littekens brengt voor mijn zoon van 11 al een grote, positieve invloed.”

Mijn zoon heeft littekens gezien via Instagram en ook op het skatepark. Hij is 11, dus hij begint nu ook op een leeftijd te komen dat hij aan het puberen is. Hij ziet dan de grotere skaters, in zijn ogen al hele grote mannen die met ‘Littekens’ bezig zijn en open over hun problemen en gevoelens durven te praten.

Voor mij is ‘Littekens’ heel belangrijk, omdat ik denk dat het voor hem een heel grote invloed kan zijn en eigenlijk ook wel al is.

Gilles

Als ik naar een platform zoals littekens kijk dan ben ik eigenlijk geïnspireerd. Dan voel ik mij versterkt in mijn persoon.”

Ik denk dat zo een platform zoals ‘Littekens’, de ideale gateway is om makkelijker te kunnen praten over emotionele littekens. Iedereen draagt wel dingen mee, iedereen heeft wel dingen meegemaakt.

Net zoals iedereen, heb ik ook dingen meegemaakt, dingen die ik meedraag en ja, als ik naar een platform zoals littekens kijk dan ben ik eigenlijk geïnspireerd. Dan voel ik mij versterkt in mijn persoon.

Het gevoel van niet alleen te zijn.  Hoe zwaar of licht dat iets lijkt of klinkt voor iemand anders, als dat bij jezelf is dan is dat standaard zwaar. Van te zien hoe dat andere mensen daar mee omgaan of hoe ze daar zijn uitgekomen, verstrekt mij in mijn persoon.

Matthieu

Littekens’ is een jongerencommunity waar mensen praten met elkaar over tegenslag.”

Hallo, ik ben Matthieu, ik ben oprichter van ‘Littekens’.

We hebben als ambitie om elkaar te inspireren en ook te sensibiliseren.
Daarbij hebben we ook de ambitie om elkaar te helpen in het maken van de klik.

Een “klik” zoals zelf aan de slag gaan met jouw uitdagingen, daarover praten met je ouders, met vrienden of met familie.

Of je laten begeleiden door hulpinstanties die daar in gespecialiseerd zijn.
Wij kunnen je via ‘Littekens’ ook begeleiden, via Jobroad VZW, in het vinden van zinvol werk.

We zijn ervan overtuigd dat werk voor heel wat stabiliteit kan zorgen in iemands leven.

Heb je vragen, neem contact op met ‘Littekens’, neem contact op met mij en misschien tot binnenkort.

Peace

Florian

Littekens geeft vooral het gevoel dat je er niet alleen voor staat.”

Iedereen in zijn leven krijgt sowieso problemen of tegenslagen. Ik heb altijd moeite gehad met dingen weg te steken en er niet over te durven praten.

Door dit platform heb ik meer het gevoel dat ik er niet alleen voor sta, dat er nog andere mensen zijn die een gelijkaardig verhaal hebben. Ze komen daar mee naar buiten en worstelen zich daar toch door. Ze gaat een mooi leven tegemoet, na de tegenslagen.

Saymour

I’m humbled by the experience.

Dat de verhalen van Denis, Rebekka en mezelf andere mensen hebben geraakt, zoals mijn nicht, dat wist ik niet. Het is super om te horen. Ik ben geraakt door hoeveel mensen het zien, door hoeveel direct messages ik krijg, ook van mensen die geïnspireerd zijn door mijn boek.

(Visited 350 times, 1 visits today)

Zelf een story die je wil delen?

Contacteer ons

Steun ons

Word partner
Close