Hey, mijn naam is Sam Carton, je kent mij misschien wel van sams.road! Ik woon aan de Brusselse rand, ben 19 jaar en studeer fotografie. Mijn droom en doel is om reisfotograaf te worden en verschillende taboes in beeld te brengen. Ik heb een heel grote passie voor surfen en zwem in het paralympisch team van België. 

Mijn gevecht tegen CRPS

Negen jaar heb ik gevochten tegen een agressieve CRPS. Jaren gevuld met ziekenhuis- en revalidatieopnames, verschillende behandelingen en innemen van medicatie werden mijn dagelijks leven. Toen ik uiteindelijk op een punt kwam dat ik uitbehandeld was en door de pijn geen levenskwaliteit meer had hebben we de beslissing genomen om mijn been te laten amputeren.

Littekens ambassadeur

Ambassadeur worden van Littekens? Geen seconde heb ik getwijfeld omdat ik mentale gezondheid heel belangrijk en noodzakelijk vind. Ik hoop dat jongeren die een moeilijke periode doormaken de juiste hulp vinden, hun gesteund voelen maar vooral gezien worden. Ik heb zolang vast gezeten in mijn eigen lichaam en het mentaal heel moeilijk gehad…

Wat mij daarvan vooral bijgebleven is; Het kan zijn dat je nu de weg nog niet ziet maar ik kan je verzekeren, “als er een wil is komt die weg er ook wel” Dus blijf in die tijd dromen en vechten voor wat je wil!

Volg Sam via @sams.road.
Bekijk ook haar persoonlijk filmproject via @BigWavesWillRiseYou .

(Visited 563 times, 1 visits today)

Zelf een story die je wil delen?

Contacteer ons

Steun ons

Word partner
Close